31. maj 2024
Shred Album-Releasekoncert
31. maj 2024
Shred Album-Releasekoncert
Black Box
fredag
den 31. maj 2024
Døre kl. 19.30
Showstart kl. 20.30

Entré ekskl. gebyr

Pris 50 kr

Info

Stå koncert i blackbox

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Shred
Om Shred Album-Releasekoncert
Den nuværende besætning gik i studiet 2023 og indspillede deres debutalbum i Muzirkus Studiet i Nyborg. Albummet er produceret af bandet selv, med guitaristen Sebastian Philip Rafn Møller i spidsen, mixet af Frederik Uglebjerg og mastered af legendariske Jacob Hansen. Albummet hedder ”What They Say”, bliver udgivet 26-04-2024 og berører emner som identitetskriser, oprør, krig og fysisk kærlighed. Bandet arbejder i skrivende stund på at stable en release-tour på benene, hvorefter at sangskrivningen til plade nummer to begynder.

Inspirationerne til Shreds sange kommer hovedsageligt fra 80’ernes rock og metal scene med bands som Guns N’ Roses, D.A.D og Iron Maiden, men også fra mere nutidige elementer som Foo Fighters og Avenged Sevenfold. Teksterne er inspireret af de samme bands, men med et lille drys af Elliott Smith, hvis sangen skal være ekstra melankolsk. Det som bandet lægger mest vægt på er at sangene fungere live og at der er god energi på scenen. Det er vores mål at publikum står tilbage efter koncerten med en god oplevelse og lysten til at komme til koncert igen.
 
 
Shred blev dannet på Svendborg Ungdomsskole i oktober 2012 af 5 gutter der alle har en særlig kærlighed til 80’er rock. Første koncert var i starten af 2013 og bandet skrev allerede dengang eget materiale. Siden er det blevet til utallige koncerter rundt omkring i landet.
 
 Shred har tidligere været i finalen i Emergenza i 2015 og to gange været i finalen i Quasar i både 2016 og 2018. Derudover modtog de Svendborg Kommunes kulturpris i 2016.
 
 Shred har spillet support for en lang række af Danmarks store rockbands. Bl.a. Carpark North, D.A.D, Hotel Hunger, The Blue Van og Electric Guitars.
 
Vores kortsigtede mål er at komme på en Danmarks tour som headliner og også at spille på de forskellige festivaler, som Jailbreak og Copenhell. På den lange bane er målet at komme på Europa Tour og selvfølgelig lave flere album.

Bandet består af:
Stefan Simony – Vocals
Rasmus Hjortebjerg – Guitar, Backing Vocals
Sebastian Philip Rafn Møller – Guitar, Backing Vocals
Nicki Hansen – Bas, Backing Vocals
Sebastian Bergmann, Trommer

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg