14. marts 2025
Toni Mitchel Tribute Concert
14. marts 2025
Toni Mitchel Tribute Concert
Guldsalen
fredag
den 14. marts 2025
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 275 kr

Info

Ledsager plads kan købes på 6222 2321
Unummerede pladser

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Toni Mitchel Tribute Concert
JONI MITCHELL – EN HYLDESTKONCERT – Tribute concert 

I næsegrus respekt for originalmaterialet puster en række af landets bedste sangere og musikere nyt liv Joni Mitchells enorme og ærefrygtindgydende bagkatalog, som leveres med nerve, nærvær, autenticitet og spilleglæde.

Joni Mitchell har siden sit gennembrud i midten af ’60erne været bredt anerkendt som en af sin tids største sangere og sangskrivere, og hendes enorme bagkatalog tæller blandt andet klassikere som “Big Yellow Taxi”, “Woodstock” og “Both Sides Now”. Dertil kommer perlerække af albumudgivelse, hvoraf flere stadig har status som som hovedværker i vestlig kulturhistorie fra 60erne og 70erne. Gennem sin imponerende karriere har hun bl.a. samarbejdet med James Taylor, The Band, Crosby, Stills, Nash og Neil Young samt store jazz-ikoner som Wayne Shorter, Herbie Hancock, Pat Metheny, Jaco Pastorius og Charles Mingus.

I 2023 fyldte Joni Mitchell 80 år, og det skal fejres med en storslået hyldestkoncert!!

Koncerten præsenteres af holdet bag bl.a. Celebrating The Last Waltz (2016), WOODSTOCK ’69 – En Hyldestkoncert (2019) og Kunsten at Glædes i Kor (2022), der alle har turneret i hele landet og spillet udsolgte koncerter på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Orkesteret tæller en række af landets bedste sangere og musikere, som tilsammen har spillet og/eller indspillet med så forskellige artister som Johnny Madsen, Chief1, Erik Clausen, The KutiMangoes, DR Bigbandet og Aarhus Jazz Orchestra.

I næsegrus respekt for originalmaterialet puster orkesteret nyt liv i Joni Mitchells enorme bagkatalog med originale fortolkninger af de mest ikoniske sange og tekster, som leveres med nerve, nærvær, autenticitet og spilleglæde.

Besætning:
Signe Juhl (vokal & piano)
Louise Støjberg (vokal)
Janne Hagen Therkildsen (vokal)
Martin Rauff (guitar)
Bo Møller (guitar)
Niels Kvist (bas)
Casper Mikkelsen (trommer)
Christian Kronborg (lyddesign)

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg