30. oktober 2024
Voodoo Saints – Thorbjørn Risager, HP Lange og Esben Just
30. oktober 2024
Voodoo Saints – Thorbjørn Risager, HP Lange og Esben Just
Guldsalen
onsdag
den 30. oktober 2024
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 300 kr

Info

2 x 45 min
Pause
Kørestols og ledsager plads kan købes hos BFST 62 22 23 21

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Voodoo Saints – Thorbjørn Risager, HP Lange og Esben Just
Hvis du tager en bonderøv, en præstesøn og en storbybluessanger, blander dem en nat i fuldmånens skær og smider dem i et stort lokale med rigeligt øl, vin og samtlige køn i alle aldre, får du noget magisk: Voodoo Saints.

Tre personligheder fra de danske og udenlandske scener, der til fulde behersker kunsten at fa? opmærksomhed fra et publikum, der er godt vant: en bonderøv, der kan skyde sin egen aftensmad og efterfølgende spille pa? banjo og synge om det, en præstesøn, som har set lyset i form af altgodt fra New Orleans og en storbybluessanger, der kan tumle et publikum, hvad enten de kommer fra Birkerød eller Berlin.

Tre egoer, der har svoret en hellig og konsekvent ed: Vi vil underholde med al den voodoo vi kan drive frem og undgå at blive hverken uvenner eller magelige undervejs. Vi vil derimod banke stemningen op under taget, mens vi har fødderne solidt plantet i jorden. Pa? rørende, rå swingende og veludført vis, vil vi vække de døde til live, så når the saints går marching in, er det Voodoo Saints, der går forrest. Ikke et øje er tørt. Amen.

Ritualet bedrives med både klassikere og egne sange-og det bliver sgu på både dansk og engelsk. Thorbjørn Risager, HP Lange og Esben Just er Voodoo Saints. Et helligt evangelie skrevet medblues og rock’n’roll, stavet med gospel og sat sammen med hjertet. Et langt liv pa? scenen kogt ned til 2 x 45 min. plus det løse og et ekstra nummer. Hvad kan ga? galt, når Voodoo Saints er i huset?

Søg