Fødselsdag

Er du i tvivl om hvor din fødselsdag skal holdes?

Hos Borgerforeningen Svendborg Teater kan du nyde din dag i smukke omgivelser og med tilhørerende lækker mad fra restauranten. Vi har alle muligheder i huset for at kunne holde et brag af en fødselsdagsfest!

Vi har både lokaler til de mindre og større forsamlinger. Kontakt os og få en fremvisning af de lokaler, som kunne passe til jeres fest. 

Lokaler til fødslesdagsfest

Bliv fejret med manér

Hos Borgerforeningen Svendborg Teater har vi forskellige festlokaler, som er ideelt til fødselsdagsfester i forskellige størrelser. Vores selskabslokaler er både intime, hyggelige og storslået og unikke. 

Vores lokaler er moderne og har alt hvad man behøver, for at skabe de gode indslag under festen. 

stort buffet bord foran baren i Borgerforeningen Svendborg Teater

Mad til fødselsdagsfesten

Vi sikrer lækker mad til jeres gæster

Restauranten tilbyder velsmagende mad, så du kan læne dig tilbage og nyde din dag. Vi har et imødekommende og smilende personale, som altid vil sørge for at give dig og dine gæster den gode oplevelse.

Kontakt restauranten og del jeres ønsker for menuen og få kokkens anbefalinger. 

Få en anderledes fødselsdagsfest

Kombiner festen med et arrangement

Hvis du ønsker en anderledes fødselsdag, så har vi den perfekte lokation til dig. Ved at vælge at holde festen hos Borgerforeningen Svendborg Teater har du muligheden for at kombinere spændende arrangementer i huset. Søger man en fed koncert, festlige indslag og sjov på scenen i Teatersalen eller et comedyshow, så sker det alt sammen under et tag. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for underholdning.  

en kvinde puster lys ud på lagkage i mens hendes venner står omkring hende og smiler

Ønsker du at forespørge et lokale?

Find tilbage til oversigten for at forespørge på et selskabslokale, hvor vi vil kontakte dig med information om ledighed eller alternative muligheder. Gå til oversigten her. 

Søg