Bryllup

Et bryllup der fejrer, føles og smager som kærlighed

Bryllupsfesten er en af livets store festligheder. Vi sørger derfor for, at det bliver noget særligt. Hold jeres bryllup i smukke omgivelser, i centrum af Svendborg – de ideelle rammer til en mindeværdig fest.

Vi har både lokaler til de mindre og større bryllupper.

Skal I holde bryllup i 2024 og er I på udkig efter de helt rigtige rammer for jeres bryllupsfest?

Kontakt os og få en fremvisning af de lokaler, som kunne passe til jeres fest. 

Bryllupslokaler

Hold den særlige dag i smukke omgivelser

Hos Borgerforeningen Svendborg Teater har vi de romantiske rammer. Vi har forskellige festlokaler, som er ideelt til bryllupper i forskellige størrelser. Vores lokaler rummer 50 til 550 personer. 

Alle lokaler er udstyret med topmoderne lydteknik, så alle kan høre de fine taler der eventuelt skal holdes. Guldsalen har også en scene, som kan udbygges, og er særlig ideel til forskellige indslag i løbet af festen.

kok sprøjter dressing ud af pose og tilbereder tallerken med fisk

Bryllupsmenu

Vi sikrer lækker mad til jeres gæster

Restauranten serverer lækker mad til brylluppet, hvor der er lagt vægt på gode og friske råvarer – en madoplevelse som jeres gæster vil glæde sig over. 

Kontakt restauranten og del jeres ønsker for bryllupsmenuen eller få kokkens anbefalinger. 

Underholdning til bryllup

Kombiner festen med et arrangement

Hvis du ønsker en anderledes fest så har vi mulighederne for at gøre dem til virkelighed. Borgerforeningen Svendborg Teater har løbende spændende arrangementer i huset, som du ville kunne kombinere med din fest. Mulighederne er mange, men man kunne eksempelvis bevæge sig ind i Teatersalen til et comedy show for et festligt og anderledes indslag til brylluppet. Kontakt os for at høre mere om underholdningsmulighederne. 

Borgerofreningen og Anne Hvides Gård

Ønsker du at forespørge et lokale?

Find tilbage til oversigten for at forespørge på et selskabslokale, hvor vi vil kontakte dig med information om ledighed eller alternative muligheder. Gå til oversigten her. 

Søg