Reception og firmafest

Vi arrangerer en festlig dag

Hold jeres jubilæum, reception eller årlige fest hos Borgerforeningen Svendborg Teater. Vi har lokaler til både den mindre og større virksomhed.
Vi skræddersyer gerne jeres firmafest med mulighed for at kombinere teambuilding eller andet arrangement som foregår i huset. 

Lokaler til firmafest

Samle dine gode kollegaer

Ved receptioner og firmafester er plads oftest nødvendigt. Vi sørger for de smukke lokaler der indbyder til den gode atmosfære og festlige stemning væk fra kontoret. Vi har mulighed for at opsætte forskellige bordopstillinger så det matcher jeres behov for festen. BlackBox egner sig særligt godt til receptioner og jubilæer. 

tjener bærer på bakke med champagneglas
sandwich

Mad til reception og fest

Vi sikrer lækker mad til jeres gæster

Kokkene i restauranten sammensætter en velsmagende menu der passer til jeres festlige begivenhed. 

Kontakt restauranten og del jeres ønsker for menuen og få kokkens anbefalinger. 

Underholdning til firmafest

Kombiner festen med et arrangement

Hvis du ønsker en anderledes firmafest, så har vi den perfekte lokation til dig. Ved at vælge at holde festen hos Borgerforeningen Svendborg Teater har du muligheden for at kombinere spændende arrangementer i huset. Søger man et foredrag, en fed koncert, festlige indslag og sjov på scenen i Teatersalen eller et comedyshow, så sker det alt sammen under et tag. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for underholdning.  

publikum til arrangement klapper og smiler

Ønsker du at forespørge et lokale?

Find tilbage til oversigten for at forespørge på et selskabslokale, hvor vi vil kontakte dig med information om ledighed eller alternative muligheder. Gå til oversigten her. 

Søg