Julefrokost 2024

Hold årets sjoveste fest

Ønsker I at afholde jeres private eller firmajulefrokost i Svendborg i 2024? Så tilbyder vi de festlige lokaler der skaber rammerne til årets fest. Hos Borgerforeningen Svendborg kan vi skræddersy den perfekte julefrokost, så I kun behøves at tænke på at have en fest. Borgerforeningen Svendborg Teater er det ideelle sted for en julefrokost, da der også er byliv og overnatningsmuligheder få meter fra selskabslokalerne. 

Lokaler til julefrokosten

Opgrader jeres julefrokost

Hos Borgerforeningen Svendborg Teater sørger vi for at give jer et tilbud på et uforglemmeligt arrangement, der matcher jeres ønsker, budget og behov for aftenen. Vores lokaler kan bestå af julefrokoster fra 50 til 550 personer. 

Vores faciliteter inkludere topmoderne lydteknik, mikrofoner, lys og automatisk lærred hvis der undervejs i arrangementet skulle være nogle festlige indslag. Derudover er der en scene i Guldsalen og muligheden for at kombinere et festlokale med et event eller teambuilding i Teatersalen. 

runde borde der er dækket op til selskabsfest
selskab spiser middag og drikker vin

traditionel julefrokost

Smag julestemningen

Restauranten bringer alle sanser i spil, når de serverer den lækre julemad, hvor der er lagt vægt på julestemingen og den gode smag.

Ønsker i en traditionel og klassisk julefrokost menu? Se vores menu, program og julefrokost pakker her.

Underholdning til julefrokosten

Vi skræddersyer dit arrangement

Borgerforeningen Svendborg Teater har løbende spændende arrangementer i huset, som kan kombineres med jeres fest hvis I ønsker en anderledes arrangement, et sjovt indslag eller en fed oplevelse. Kontakt os for at blive inspireret til alle mulighederne for underholdning.  

publikum til arrangement klapper og smiler

Ønsker du at forespørge et lokale?

Find tilbage til oversigten for at forespørge på et selskabslokale, hvor vi vil kontakte dig med information om ledighed eller alternative muligheder. Gå til oversigten her. 

Søg