Konfirmation

Gør konfirmationsfesten til noget særligt

En konfirmation er en stor dag, som man sent vil glemme. For mange er det at blive konfirmeret lidt af en milepæl i livets store fester. Hos Borgerforeningen Svendborg Teater tilbyder vi stemningsfyldte og enestående lokaler til dit barns konfirmationsfest. 

Vi har både lokaler til de mindre og større konfirmationer. 

Skal du arrangere en konfirmationsfest her i 2024, så kontakt os og få en fremvisning vores forskellige lokaler –  så finder vi de helt perfekt rammer til jeres behov. 

Konfirmationslokaler

De perfekte lokaler til den store dag

Selskabslokalerne hos Borgerforeningen Svendborg Teater er perfekte til både små og mellemstore arrangementer og 
kan rumme 50 til 550 personer. 

Vi hjælper jer med alle detaljer og planlægningen i smukke omgivelser midt i Svendborg centrum. 

Vores faciliteter inkludere topmoderne lydteknik, så alle kan høre de fine taler der skal holdes. 

bordopdækning i spejlsalen til selskab
stort buffet bord foran baren i Borgerforeningen Svendborg Teater

Fantastisk konfirmationsmiddag

Vi sikrer lækker mad til jeres gæster

Restauranten serverer alt lige fra burger til gastronomi på et højere plan, hvor der er lagt vægt på gode og friske råvarer, som har fokus på den gode smag. 

Kontakt restauranten og del jeres ønsker for menuen eller få kokkens anbefalinger. Vi hjælper gerne med at få sammensat en lækker konfirmationsmenu der passer til konfirmandens ønsker.

Underholdning til konfirmationen

Kombiner festen med et arrangement

Mangler du ideer til en alternativ underholdning til konfirmationen? Borgerforeningen Svendborg Teater har løbende spændende arrangementer i huset, som du ville kunne kombinere med din fest. Mulighederne er mange, men man kunne eksempelvis bevæge sig ind i Teatersalen til et comedy show eller benytte sig af scenen i Guldsalen for et festligt og anderledes indslag. Kontakt os for at blive inspireret til alle mulighederne for underholdning.  

Borgerofreningen og Anne Hvides Gård

Ønsker du at forespørge et lokale?

Find tilbage til oversigten for at forespørge på et selskabslokale, hvor vi vil kontakte dig med information om ledighed eller alternative muligheder. Gå til oversigten her. 

Søg