Barnedåb eller navngivning

Afhold den perfekte barnedåb

Leder I efter lokalet til jeres barns første milepæl? Hos Borgerforeningen Svendborg Teater har vi fantastiske lokaler til den store fejring. Festlokalerne er beliggende centralt i Svendborg og rammerne vi tilbyder kan både være ekstravagante og intime. 

Skønne omgivelser

Livets første fest

Vi har lokalerne til jeres nyfødte barn. Afhold barnets første fest i Spejlsalen, hvis I ønsker et mere intimt og mindre lokale. Har i mange gæster og søger et større festlokale, så har vi BlackBox og Guldsalen, som både er hyggelige og ekstravagante selskabslokaler. Vi sørger for det hele, så I kan slappe af med jeres gæster og nyde festen og jeres barn på dagen.

Vores faciliteter inkludere topmoderne teknik såsom mikrofoner, lys og automatisk lærred hvis der undervejs i arrangementet skulle være nogle festlige indslag. 

runde borde i spejlsalen til arrangement
tallerken med fisk, citron og grønt

Mad til barnedåben

Vi sørger for lækker mad

Restauranten tilbyder alt lige fra lækre burgere og sandwiches til gastronomi på et højere plan.

Har I nogen bestemte ønsker til menuen eller kunne i bruge inspiration? Vi hjælper gerne med at få sammensat en lækker menu der passer til jeres ønsker. Kontakt restauranten for at høre mere.

Underholdning til festen

Vi skræddersyer dit arrangement

Når det kommer til underholdningen til barnedåben, så har Borgerforeningen Svendborg Teater løbende spændende arrangementer i huset, som kan kombineres med jeres fest hvis I ønsker et anderledes festligt indslag. Kontakt os for at vide mere om mulighederne for underholdning.  

Borgerofreningen og Anne Hvides Gård

Ønsker du at forespørge et lokale?

Find tilbage til oversigten for at forespørge på et selskabslokale, hvor vi vil kontakte dig med information om ledighed eller alternative muligheder. Gå til oversigten her. 

Søg