25. april 2024
Mc. Hansen Band
25. april 2024
Mc. Hansen Band
Guldsalen
torsdag
den 25. april 2024
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 250 kr

Info

1 x 75/90 min
Bemandede garderober

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Mc. Hansen Band
Her er en oplevelse, du ikke vil gå glip af. Måske siger navnet M.C. Hansen Band dig ikke umiddelbart noget, men når den prisvindende musiker M.C. Hansen går på scenen med sin talentfulde makker Jacob Chano, er det et univers af unikke lyde og betydningsfulde tekster. Det her er en ægte “aha” oplevelse! 

 M.C Hansen er en dansk sangskriver og musiker og i 2017 blev han årets sangskriver samt vundet en kulturpris. 

Han er kendt for sine unikke lyde og betydningsfulde tekster. “John Steinbeck læser højt  på Benny Andersens terrasse, mens Niels Hausgaard fortæller jokes til Carl Nielsen, der spiller på klaveret”. Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, når den prisvindende musiker M.C. Hansen går på scenen med sin talentfulde makker Jacob Chano. 

Den musikalske inspiration spænder fra amerikansk folk- og rock musik til historiefortælling højskolesangbogen Benny Andersen. Fra Woody Guthrie, Bob Dylan og Townes Van Zandt til Ulf Lundell og Allan Olsen. På Niels Hausgaardsk manér leverer M.C. Hansen alle sine historier med lige dele fortællelyst og humor. Inspirerende er M.C Hansen sange og se frem til en vidunderlig oplevelse

“Imagine Lyle Lovett singing about avalanches in a way that was absolutely wrenching  – Mike Warren Pitch.com

M.C. Hansen fortæller:
”Der er historien om min morfar, der var postbud pa? den samme postrute i 42 år og døde midt i en sætning under sin guldbryllupstale til sin kone. Eller den om min hustru Carina, som jeg mødte som 16-årig i 76’eren mellem Faxe Ladeplads og Næstved. Der er historien om terrorangrebet på Krudttønden i 2015. Eller den om Balle-Lars, der i 1858 skød og dræbte en enke i Ugledige og blev hovedperson i Danmarks næstsidste offentlige henrettelse. 
M.C. Hansens univers er befolket med drømmere og lokale originaler fra hjemegnen Jungshoved i Præstø Fjord. Med par, der længes efter forældreskabet. Katte, der bliver kørt over ved købmand Flemmings butik. 
Jeg har siden 2004 haft fornøjelsen af at have min makker Jacob Chano med på scenen. Uanset om han spiller trommer, keyboard, klaver eller synger kor, gør han det i sangens tjeneste. Det er altid melodien der bestemmer. Jeg kender ingen andre musikere, der som Jacob ansvarsfuldt støtter op om melodien og lader sangene tage os og publikum nye steder hen aften efter aften”

Forkæl jer selv med denne unikke oplevelse.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet