11. november 2022
SEBASTIAN – Trubadurens Aften
11. november 2022
SEBASTIAN – Trubadurens Aften
Teatersalen
fredag
den 11. november 2022
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Salen 310 kr
1. Balkon 290 kr
2. Balkon 275 kr

Info

Præsenteres i sammenarbejde med Uptime-IT og Borgerforeningen Svendborg Teater.  

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om SEBASTIAN – Trubadurens Aften
Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum til Trubadurens Aften, får poesien for alvor vinger. Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv. Sebastian er en kunstner, der har noget på hjerte til både unge og ældre. 

Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne, over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, Skatteøen, Cyrano og Pippi, men også numre som Rose, Måske Ku Vi, Vårvise, Romeo, Her er en sang og mange flere. 

Så alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.

Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At opleve ham i trubadur-rollen giver en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian tager publikum med hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de eviggrønne sange, vi alle kan synge med på.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media