19. november 2022
Dodo & The Dodo’s
19. november 2022
Dodo & The Dodo’s
Guldsalen
lørdag
den 19. november 2022
Døre kl. 19.30
Showstart kl. 20.30

Entré ekskl. gebyr

Pris 300 kr

Info

Kom til et brag af en 80’er fest hos Borgerforeningen Svendborg og oplev Dodo & The Dodo’s ”Lev Livet” koncert samt få et fantastisk tema arrangement med udklædning, DJ, 80’er drinks, blinkende lygter og disko kugler.

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Dodo & The Dodo’s
Kom til et brag af en 80’er fest hos Borgerforeningen Svendborg og oplev Dodo & The Dodo’s ”Lev Livet” koncert samt få et fantastisk tema arrangement med udklædning, DJ, 80’er drinks, blinkende lygter og disko kugler. Festlig stemning med DJ før og efter arrangementet samt muligheden for at købe lækre 80’er drinks i baren.  
 
Tag fat i venner, familie og bekendte – kom udklædt og få en sjov aften sammen med det
perfekte danske band og deres 80’er hits.  Vi udlodder fede præmier for bedste udklædning – så find 80’er tøjet frem og kom ned og fest med os
 
Bandet: Dodo
& The Dodo’s ”Lev Livet” koncert. 
36 år som orkester er en smal sag, når man hedder Dodo & The Dodo’s. Og netop derfor lægger de igen landet ned, når de tager på deres “Lev Livet” – turné i efteråret 2022. 
Om du befinder dig i øst eller vest, nord eller syd, kan du se frem til en hitparade i særklasse, hvor vi alle får lov til igen at stå skulder mod skulder.  
“Lev Livet” – turnéen indbyder til at sætte lidt mere kulør på tilværelsen, men også til at opleve en uformel stund med et af Danmarks mest velspillende orkestre, der garanterer velkendte ørehængere til alle der vil holde en fest.. 
Som nogle af Danmarks fremmeste pop – ambassadører, der gennem næsten fire årtier har spillet i alle afkroge af landet, kan der ikke slåes en tyk nok streg under, hvor meget Dodo & The Dodo’s glæder sig til at besøge scener i nær og fjern – specielt nu, når publikum igen kan skråle i kor uden mundbind på. 
 
Hvis i er en gruppe på 8 eller flere, så book gennem os på mail@bfst.dk – så giver vi den første drink i baren!

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media