3. december 2021
DR Bigband
3. december 2021
DR Bigband
Teatersalen
fredag
den 3. december 2021
Dør kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

A 300 kr
B 285 kr
C 275 kr

Info

Nummererede siddepladser
Ingen overtøj i salen – garderobe 20 kr.

Arrangør
Borgerforeningen Svb. Teater
Om DR Bigband
Merry Christmas, Baby!

DR Big Band byder på jazzet julestemning sammen med to stærke frontfigurer, soulpop-kongen Erann DD og bluesdivaen Miriam Mandipira. Glæd dig til et populært og velsmurt show, hvor julestemningen garanteret stiger et par grader.

Misteltenen er sikkert placeret og julebarometeret går helt i rødt, når DR Big Band, årets solister og vært Minna Grooss inviterer til årets julekoncert – fyldt af blues, inderlig jule-soul og råswingende klassikere fra bl.a. bandets to albums Merry Christmas, Baby og Jazzin’ Around Christmas.

Selv de mest frosne julehjerter skal bare komme med, for stemningen bliver med garanti steghed og swingende. For første gang har DR Big Band inviteret en af dansk soulpops stærkesteste stemmer, den karismatiske Erann DD, med ombord i det populære juleshow, hvor han skal danne par med Danmarks ubestridte souldiva, sangerinden Miriam Mandipira. Specielt til årets ‘Merry Christmas’-koncerter har DR Big Band fået lavet en række nye arrangementer, så publikum kan se frem til ekstra swingende indpakning om den stærke cocktail af blues og inderlig jule-soul, som er kendt fra bl.a. bandets to julealbums. På programmet står også ægte soul-fulde julehits som for eksempel Rudolf, Oh Holy Night og Blue Christmas.

Som vært på scenen har DR Big Band inviteret Minna Grooss, som mange kender som radiovært på P8 Jazz og P2. Men faktisk er hun også forfatter, filmkunstner, musiker og sangskriver med en farverig fortid på den danske pop- og rockscene. 

Traditionen tro tager DR Big Bands populære Merry Christmas-show på flere ugers turné rundt i hele Danmark op til koncerterne i DR Koncerthuset.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media