3. november 2023
Folkeklubben
3. november 2023
Folkeklubben
Guldsalen
fredag
den 3. november 2023
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 350 kr

Info

Kørestolspladser kan købes hos BFST på 62222321
Bemandede garderober

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Folkeklubben
Folkeklubben annoncerer nyt album og stor turné
Folkeklubben udgiver nyt album til foråret og drager på stor efterårsturné. Under titlen ’Mere end en klub tur’ kommer bandet hele landet rundt med 25 koncerter til efteråret 2023. 

Det er gået stærkt for Folkeklubben de sidste par år. Det brede gennembrud kom med hits som ’Fedterøv’, Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og albummet ’Sort Tulipan’. 
Seneste udspil ’Børn af den tabte tid’ strøg direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten, og sendte klubben forbi en udsolgt KB Hallen og store koncerter på plænerne i Tivoli i København og Friheden i Århus. 

Nyt album 
Bandet har brugt vinteren 22/23 i pladestudiet og således rammer landets spillesteder til efteråret med et spritnyt album i ryggen. 11 nye sange. Den sjette plade på bare 12 år. Første udspil fra det nye album forventes at falde i starten af marts, og hele albummet forventes på gaden slut april. 

Hvem er Folkeklubben i 2023? 
– ”Vi er mere end en klub! Søger du et mere fyldestgørende svar, finder du det på dit lokale spillested til efteråret. Vi glæder os til at spille den nye plade, hits og sange fra bagkataloget. Det var sjovt at spille i en arena som KB-Hallen, men nu glæder vi os til at genbesøge de byer og spillesteder som har givet os så store oplevelser og gjort Folkeklubben til det, vi er i dag – et orkester i bevægelse.”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall.  

Billetter til efterårs-touren sættes i salg torsdag den 24. februar 2023 via spillestedernes hjemmeside, folkeklubben.dk og på sociale medier. 

Præsenteres af

Uptime

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet