21. april 2022
Foredrag med Lene Beier
21. april 2022
Foredrag med Lene Beier
Teatersalen
torsdag
den 21. april 2022
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 19.30

Entré ekskl. gebyr

Abbonent 215 kr
Ikke abbonent 265 kr
TapasTapas inkl. et glas vin pr. person 150 kr

Info

Pris Abonnent 195 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 245 kr. + 20 kr. gebyr.

Der er mulighed for tilkøb af tapas inkl. et glas vin til 150 kr. pr. person.

Bemærk Der er tale om nummererede siddepladser. Dørene åbner 30 min. før. Har du tilkøbt tapas, serveres det fra kl. 18.00.

Arrangør
Jysk Fynske Medier
Om Foredrag med Lene Beier
Glæd dig at opleve fantastiske Lene Beier der på ganske kort tid har gjort kometkarriere indenfor den danske tv-branche. Med hendes personlige sødme har hun charmeret sig ind hos landets fjernsynspublikum, der hele to gange via Billed-Bladet har honoreret hende med priser. Som man ser Lene Beier på skærmen, den samme person oplever man ved hendes foredrag, hvor hun med en smittende glæde, ærligt og oprigtigt – og med humor tilsat hjertevarme – fortæller om sit efterhånden omfattende arbejde på TV.

3 gode grunde til at tage afsted

  • Oplev skønne Lene Beier fra dansk tv
  • Få indsigt i de mange populære tv-programmer
  • Hør sjove anekdoter fra en spændende branche
Foredragsturné 2021
Gi’r du en kop kaffe?

Der findes ikke meget andet og mere befordrende for den gode snak end – ja – en god kop kaffe. To personer eller flere samlet over en kop kaffe i personlig samtale – afvæbnende, barrierenedbrydende og fortrolighedsskabende på én og samme tid.

Koppen med kaffe er nærmest synonym med Lene Beiers journalistiske tilgang i de efterhånden mange tv-programmer, som hun har stået i spidsen for, hvor det for hende er alfa og omega, at man kommer helt tæt på de medvirkende – personligt, åbent og ærligt. Man skal både kunne se og mærke personerne.

I hendes foredrag ‘Gi’r du en kop kaffe?’ fortæller Lene Beier om, hvordan man laver et godt, personligt tv-program med helt almindelige personer som deltagere – herunder hvordan man kommer tæt på dem, uden det bliver grænseoverskridende. Hun kommer her også ind på de mange personlige overvejelser, man gør sig i forbindelse med optagelserne, samt hvad man fra tv-produktionen gør for at passe bedst muligt på de medvirkende.

Vi kommer på en interessant tur med bag kameraet på de populære tv-programmer som Landmand søger kærlighed, Landmand jorden rundt, Beier bygger, Beier bygger have, Hjem til gården, En stor dag på godset m.fl. – krydret med sjove anekdoter fra de mange optagelser og livet på landevejen med et helt produktionshold. 

Lene Beier bringer også sig selv ind i foredraget – om hendes karriereskifte fra relativ anonym skolelærer til kendt TV-vært.

Fakta
Lene Beier startede sin karriere som tv-vært i 2013 på TV2 Fri, hvor hun på programmet Frihuset delte værtsskabet med Cecilie Hother og Thomas Uhrskov. Efterfølgende er det blevet til værtsroller på programmer som En stor dag på godset, Klar, Parat, Sy, Mit frirum, Kurs mod fjerne kyster – ekstra, Mit livs eventyr og ikke mindst Landmand søger kærlighed.

I 2015 var hun sammen med Morten Ankerdal vært på det royale bryllup mellem prins Carl Philip af Sverige og prinsesse Sofie, og i 2016 deltog hun i TV2’s populære program Vild med dans.

Lene Beier er ved Billed-Bladets prestigefyldte TV-GULD prisfest kåret af bladets læsere som Årets stjerneskud i 2014 og Årets kvindelige underholdningsvært både i 2016 og 2017.

Tilkøb af tapas inkl. 1 glas vin inkluderer 
  • 2 forskellige slags bruchetta
  • 3 forskellige slags pålæg
  • 2 oste
  • Diverse tilbehør og vores hjemmebagte brød

    Har du tilkøbt tapas, serveres det fra kl. 18.00.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media