8. april 2024
Forrest Song af Grand Kyiv Ballet
8. april 2024
Forrest Song af Grand Kyiv Ballet
Teatersalen
mandag
den 8. april 2024
Døre kl. 18.00
Showstart kl. 19.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 465 kr

Info

Kørestolsplads kan købes hos BFST 62 22 2321

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Grand Kyiv Ballet
Om Forrest Song af Grand Kyiv Ballet
En fantastisk ballet forestilling med ukrainsk ballet teater

I april 2024 vil Grand Kyiv Ballet præsentere en af de berømte ballet forestillinger i Ukraine, “Skovens sang”, i Danmark og andre skandinaviske lande. 

Grand Kyiv Ballet artister vil give dig en stærk oplevelse og har for nyligt turneret i Europa, Amerika og Australia med nøddeknækkeren som modtog stor bifald af publikum.  

“Skogens sang” er en legendarisk ballet som har været stoltheden af ukrainsk koreografi  i over 75 år. Denne ballet hylder følelsen af romantik og klassisk ballet kunst. Balletten gik ind i Det Gyldne Fond i ukrainsk musikalsk kultur.

Balletten blev baseret på skuespillet med samme navn “Skovens sang” (1911) af den ukrainske forfatteren Lesya Ukrainka, som var ophavet til genoplivningen af national arv og kultur. Mild og lyrisk musik af den ukrainske komponist Mykhailo Skorulskyi  blev skrevet for balletten i 1936. Premieren fandt sted i 1946. Musikken har et romantisk aspekt, den er fuld af folklore og naturbeskrivelse på musiksproget.

I balletten er det mange mytologiske billeder fra ukrainske eventyr, som folkets fantasi satte sig ned i ældgamle skover og endeløse marker. Mykhailo Skorulskyi,  som har skrevet musikken til balletten, skabte ægte hymne til levende natur og ren kærlighed. Dette tema om dialog mellem menneske og natur har ikke bare mistet sin relevans, men har også flyttet til et kvalitets nyt niveau.

Balletten er fyldt med komplekse duetstøtter, mange hop af artister, spin, fouett og utrolige koreografiske mønstre

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg