11. april 2024
Guldimund
11. april 2024
Guldimund
Få billetter
Guldsalen
torsdag
den 11. april 2024
Døre kl. 20.00
Showstart kl. 21.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 275 kr

Info

Bemandede garderober 
1 x 75 min

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Guldimund
Med fem udsolgte efterårskoncerter i sigte annoncerer Guldimund nu syv nye koncerter, der bringer ham bredere rundt i landet i foråret 2024. Med udgivelsen af albummet ’Jeg Venter I Lyset’i marts 2023, har sanger og sangskriver, Asger Nordtorp Pedersen, under aliasset Guldimund taget Danmark med storm. 
Udgivelsen høstede den ene 5-stjernede anmeldelse efter den anden i bl.a. Politiken, Jyllands Posten, Soundvenue, Gaffa og Kristeligt Dagblad. 1.-singlen ’Dét Kun Vigtigt, Hvad Det Er’ strøg desuden direkte ind som Ugens Uundgåelige på P3. 

På albummet brillerer Guldimund med stor musikalsk originalitet samt et inddragende og yderst beskrivende tekst univers. Med sange som ’Møns Klint’ og ’Dét Kun Vigtigt, Hvad Det Er’ skriver Guldimund om forelskelsen og den første berusende tid i et kærlighedsforhold, mens han med sange som ’Hvordan Ser Gud Ud?’, ’Forstår Du?’ og ’I Har Ikke Valgt Hinanden’ beskriver den svære tid som skilsmisse far. 

Guldimund debutere dei 2021 med albummet ”Dem Vi Plejede At Være”. Albummet blev en stor succes for ham og indbragte bl.a. tre Steppe ulve for ’Årets Album’, Årets Tekst forfatter’ og  ’ÅretsMusiker’. På livefronten udsolgte han på rekordtid hele 3 koncerter i DR Koncertsalen og 2 i Musikhuset Aarhus til efteråret 2023. I sommers spillede han ligeledes en overfyldt koncert på Roskilde Festival, hvor pladsen omkring Avalon-scenen måtte lukkes af pga. menneskemængden. Med andre ord, vokser interessen for at opleve Guldimund’s på én og samme tid smukke, rørende og morsomme univers. 

Den eftertragtede musiker tilføjer derfor en række nye koncerter i foråret 2024. 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet