2. december 2021
Lis Sørensen
2. december 2021
Lis Sørensen
Teatersalen
torsdag
den 2. december 2021
Dør kl. 20.00
Showstart kl. 21.00

Entré ekskl. gebyr

A 410 kr
B 380 kr
C 380 kr

Info

Nummererede siddepladser

Arrangør
Borgerforeningen Svb. Teater
Om Lis Sørensen
På grund af de nuværende corona-restriktioner, er vi nødt til at udsætte koncerten med Lis Sørensen. Koncerten afholdes i stedet: torsdag den 2. december 2021 – samme tid og sted. Alle købte billetter er automatisk gyldige til den nye dato. Vi håber at se jer alle til en fed koncert-oplevelse!

Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du naturligvis få refunderet dine billetter ex. gebyr. Sidste frist for refundering vil dog være tirsdag den 6. april. Kontakt Borgerforeningen Svendborg Teater på mail: billet@bfst.dk. Vi har brug for dit ordrenummer samt registrerings- og kontonummer, for at gennemføre refunderingen. 

——

Efter succesen i ’Toppen af Poppen’ i 2018, og Anne Sanne Lis turnéen i 2019 udgav Lis Sørensen i efteråret 2019 selvbiografien ”Jeg er kommet for at synge” sammen med Danni Travn. Det er beretningen om sømandsdatteren fra

Brabrand, der over fire årtier har vundet stor plads i danskernes hjerter med et imponerende repertoire af hits. I foråret 2020 vendte Lis Sørensen igen hjem i vante omgivelser – som solist med sit eget fantastiske band. 2020 er også året, hvor Lis Sørensen igen er gået i studiet og spenderet timevis på at lave nye soundtracks til danskernes liv.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits – nye som gamle. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Her er i sandhed en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et bredt publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk oplevelse af øjeblikket.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media