5. november 2022
MILLING & MOLBECH
5. november 2022
MILLING & MOLBECH
Teatersalen
lørdag
den 5. november 2022
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Billetpris A 355 kr
Billetpris B 325 kr
Billetpris C 310 kr

Info

MILLING & MOLBECH Den splittede mand, der erobrede hele verden.

 2 x 45 min
 Nummererede pladser

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om MILLING & MOLBECH
MILLING & MOLBECH – historien bag musikken du elsker
Den splittede mand, der erobrede hele verden.
 
Glæd dig til at opleve den fulde historie om geniet George Michael. En guddommelig vokalist, entertainer og popsnedker, som modigt og kyndigt blandede genrer som funk, R&B og dance med en detalje og perfektion, der skabte både kollegial respekt og en kæmpe fanskare.
 
Hop ombord på en hæsblæsende odyssé gennem fire musikårtier, som den blev formet og oplevet af en forknyt, genert lille halvt græsk dreng, der var så ufatteligt heldig at få Andrew Ridgeley med som sin soulmate og musikalske tændsats. Det WHAM! der fulgte, er en eksplosionslyd der stadig ringer i en hel del ører kloden rundt. Mod alle odds brød han ud af fra sit popimage efter WHAM! tiden, og genskabte sig selv som en seriøs kunstner, der sprængte alle rammer for hvad popmusik kunne være, og han gjorde det igen og igen.
 
Gør dig klar til at blive blæst bagover når Henrik Milling og Nicolai Molbech fortæller hele George Michaels historie i lyd og billede, bakket op af Jan Glæsels skarpslebne stjerneorkester Rumors Corner. Det hele er bygget sammen til et to timers historiebåret lydværk i et fuldstændigt originalt format. Det er mødet mellem en live podcast og en koncert, som skaleres op med en nærmest filmisk brug af lydeffekter og soundscapes, musik og visuals. Resultatet er et helt unikt udtryk der ikke er set eller hørt før i Danmark. Som tilskuer bliver du beriget med både anekdoter, minder, sang og musik – og ikke mindst en festlig aften.
 
Showet er skabt og produceret af Milling, Molbech, Glæsel og Kulturværftet.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media