25. marts 2023
Neighbours ‘I det akustiske hjørne’
25. marts 2023
Neighbours ‘I det akustiske hjørne’
Teatersalen
lørdag
den 25. marts 2023
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Normal pris

Info

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Neighbours ‘I det akustiske hjørne’
 Det jyske band Neighbours kan i starten af 2023 opleves landet over ” I det akustiske hjørne” helt på samme måde, som bandet gennem mange år har optrådt i det gamle tømrerværksted, nu Restaurant Galleriet i Mariehaven hos Helge Engelbrecht i Ansager.
 
”Og vi glæder os” lyder det fra Helge på hovedkontoret i Mariehaven i Ansager. ”Der er mange, der har efterspurgt drengeholdet fra Mariehaven med lige netop den koncertform og ganske vist har vi haft enkelte koncerter ud af huset på den måde gennem årene men denne gang planlægger vi en decideret Danmarkstur med foreløbig 12 koncerter i marts og april 2023. Og det bliver med garanti supergodt!”
 
Neighbours er grundstammen i det store sommersangsorkester Neighbours & Friends, som især kendes fra Mariehaven. De 6 herrer på Neighbours-holdet er: Helge Engelbrecht, Ronnie Flyvbjerg Olesen, Tommy Rasmussen, Morten Husted, Dennis P og Allan Nagel. Bandet blev startet helt tilbage i 2002 og er mere end bare ”still going strong”.
 
”Vi har i dag et stort repertoire af egne sange, som mange efterspørger og er altid på vej også med nyt materiale. Vi elsker at blande kortene, serverer gerne en god blanding af det hele, krydrer det med lidt munter snak og har det allerbedst med publikum helt tæt på scenen. Det er sådan, det fungerer, når vi optræder i det, vi kalder ”Det akustiske hjørne” og vi synes faktisk, det lykkes ret godt  hver eneste gang ”, siger Engelbrecht. 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media