28. oktober 2023
Oh Land
28. oktober 2023
Oh Land
Guldsalen
lørdag
den 28. oktober 2023
Døre kl. 20.00
Showstart kl. 21.00

Entré ekskl. gebyr

Normal pris 275 kr

Info

Kørestolsplads kan købes hos BFST 62222321
Bemandede garderober 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Oh Land

Oh Land

Oh Land skrev og producerede sit debutalbum ´Fauna´ i 2008. Siden da har Nanna Øland Fabricius udgivet fire albums og en lang række hit singler som White Nights, Sun of a Gun, Renaissance Girls og Speak Out Now – samt tourneret rundt i verden flere gange, både som hovednavn og support for bl.a. Katy Perry og Sia. Som sangskriver har hun arbejdet med Pharrell, Sia, John Legend og Tricky. Efter syv år i New York har Nanna igen fået fast base i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i film, komponeret musik til teatre, symfoniorkestre og haft en hovedrolle i opsætningen af De Syv Dødssynder på Den Kgl. Opera i København.
Oh Land arbejder nu fokuseret på både en ny EP og sit sjette studie album og den nye single udkommer d. 14. April 2023 hvor Oh Land samtidig annoncerer et nyt album i September samt stor live tour til efteråret. Oh Land aka Nanna Øland Fabricius udgav sidste efterår den dansksprogede XTRA EP men vender nu tilbage til at udgive sange på engelsk. ”Bleeed” er den første single taget fra det kommende album, der udkommer til september. 

Om processen fortæller Nanna: ”Sangene på mit kommende album er kommet til mig på engelsk. Jeg elsker at tiden er blevet til at man som sangskriver kan benytte sig af flere sprog. Også indenfor samme album hvor flere og flere artister udgiver sange på deres modersmål side om side med engelsksprogede sange. For mig er det sangene der bestemmer og jeg vil fortsat stadig skrive på dansk også.” Singlen Bleeed er produceret af Vasco og Nanna udtaler: ”Bleeed er en ulykkelig kærlighedssang til SoMe. Den handler om det liv vi lever på sociale medier hvor liv flyder ind og ud af hinanden og man ikke altid ved hvad det har af konsekvens at gå online. Jeg udsætter min hjerne for et kæmpe bombardement af indtryk, og nogle gange følelser som jeg slet ikke er parat til at håndtere. Klimakrise, jordskælv, perfekte kroppe og stivbenede geder på 20 sekunder. 

Den handler også om det selvpineri man kan udsætte sig selv for ved hele tiden at skulle opleve alt det man går glip af gennem andre. Jeg stiller en masse spørgsmål til mig selv med denne her sang. En had/kærligheds sang som helt klart også har en stor selvironi. ” Oh Land drager med sit band på en omfattende Danmarks tour til efteråret – biletterne bliver sat til salg d. 14. April – men allerede til sommer kan du opleve Oh Land på en række festivaler herunder Tinderbox samt til Fredagsrock i Tivoli. 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet