28. september 2023
Pia Callesen
28. september 2023
Pia Callesen
Teatersalen
torsdag
den 28. september 2023
Døre kl. 18.30
Showstart kl. 19.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 329 kr

Info

Ingen overtøj i salen. Fuldt bemandede garderober. 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Tikko
Om Pia Callesen
Psykolog Pia Callesen introducerer et helt nyt paradigme indenfor psykologien – Metakognitiv terapi. Metoden giver mere ro, overskud og selvværd og vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel.
Vi bliver konstant bombarderet med faretruende tal om stress og mistrivsel, og aldrig før har så mange danskere været udbrændte. Ofte får samfundets perfekthedskultur en stor del af ansvaret for vores manglende trivsel. Men er det kun samfundets pres og vores egne tårnhøje forventninger, der kan bebrejdes for vores psykiske udfordringer? Og hvad kan vi selv gøre for ikke at blive en del af den nedslående statistik over stressramte?

Pia Callesen præsenterer dig for en alternativ tilgang til at håndtere bekymringer, stress og manglende mentalt overskud.

Metakognitiv terapi
Flere års grundforskning i stress, angst og depression viser, at den største faktor for at udløse stress ikke er samfundsforhold, forventninger eller dårlige rammer. I stedet er det såkaldt over-tankehåndtering – omfattende bekymringer, grublerier og problemløsning i vores hoveder.

Med metakognitiv terapi lærer du at stoppe overtænkningen og i stedet være passiv sammen med dine tanker. Fokus ligger ikke på indholdet af dine tanker, men på hvor meget tid og opmærksomhed, du bruger på disse tanker, og hvordan du håndterer dem.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet