9. marts 2024
Se Venedig og dø
9. marts 2024
Se Venedig og dø
Teatersalen
lørdag
den 9. marts 2024
Døre kl. 18.30
Showstart kl. 19.30

Entré ekskl. gebyr

Pris 365 kr

Info

Kørestols plads kan købes hos BFST 62222321
Teleslygel i teateret

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

MusicalDanmark
Om Se Venedig og dø
Efter de sidste par års store succeser i Svendborg Teater med hyldestkoncerterne Candle In The Wind og Pianoman’en fra New York vender MusicalDanmark i foråret 2024 blikket mod Danmark og den danske musikbranche. SE VENEDIG OG DØ er den musikalske hyldest til den danske musikbranche i 1970’erne.
Dengang hvor de største navne hed Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian og C.V. Jørgensen.

I slutningen af 70’erne er situationen i musikbranchen helt anderledes end i dag. Branchen er præget af hård konkurrence om, at være det største band – om at være ”rock kongen” af Danmark. Op i gennem 70’erne har Gasolin siddet sikkert på tronen, som Danmark ubestridt største rockband. Men i 1978 er den epoke ved at være slut, da Gasolin beslutter at stoppe.

Kronprinsen er Shu-Bi-Dua. Et band som er elsket af danskerne men hadet af medlemmerne af Gasolin. ShuBi-Dua står klar til, at overtage tronen ligeså snart, at Gasolin er væk. Som et sidste – og måske desperat træk, så forærer Gasolin et sikkert hit, “Se Venedig og dø” til Lone Kellermann i håbet om, at hun kan videreføre Gasolins succes, fremfor at Shu-Bi-Dua gør det. Et drama af Shakespearske dimensioner er under opsejling…

I SE VENEDIG OG DØ kan I se frem til at høre en lang række af de største og mest elskede danske 70’er hits fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. Og samtidig høre historierne om hvad der egentlig skete dengang i 70’erne.

På scenen vil de medvirkende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte og Lene Nørrelykke m.fl. give den fuld gas (!) i alle de store sange, så SE VENEDIG OG DØ kan blive en forrygende aften, som både vil berøre og begejstre, og som uden tvivl vil ende i den store fællessang.

SE VENEDIG OG DØ er produceret af MusicalDanmark fra Århus

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet