2. februar 2024
The Blues Brothers Souvenir Show
2. februar 2024
The Blues Brothers Souvenir Show
Guldsalen
fredag
den 2. februar 2024
Døre kl. 19.30
Showstart kl. 20.30

Entré ekskl. gebyr

Pris 275 kr

Info

2 x sæt
Bemandede garderober 
Kørestolsplads skal bookes direkte ved BFST på 62222321

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om The Blues Brothers Souvenir Show
 To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion. Lige dét guitar-riff og dén orgelfigur under en fræsende saxofonsolo og et kor, der helt i traditionen understøtter leadvokalen. Røg, bomber, lysshow, stor lyd, dans, gags, fest og farver – og sved. 

 Showet er med tiden blevet udbygget visuelt – og også musikalsk, så repertoiret i dag består af en del af de klassikere, som The Blues Brothers gav nyt liv, og en lang række numre fra rhythm’n’blues- og soulrepertoiret, som de lige så godt kunne have spillet. 

 The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende show, som når ud til publikum. Hvis man skal dømme ud fra det brøl, der rejser sig fra salen, når Opening Act One bliver sat an og fortsætter ind i Who’s Making Love og Soul Man, lykkes det meget godt. ”It’s Party Time!” 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet