24. september 2021
Turen går til Nikolaj Stokholm
24. september 2021
Turen går til Nikolaj Stokholm
Teatersalen
fredag
den 24. september 2021
Dør kl. 21.00
Showstart kl. 21.30

Entré ekskl. gebyr

280 kr

Info

Nummererede siddepladser

Arrangør
Live Culture
Om Turen går til Nikolaj Stokholm
Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show. I det forrige show ‘Mit liv som Nikolaj Stokholm’ grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes forstad. Nu er albinoen blevet voksen (næsten) og det er på tide at kigge udad. At betragte os allesammen og ikke mindst ham selv.

Og hvornår er vi allermest sårbare og har givet slip? Når vi holder fri. Når vi er på ferie. Fritid er en skør ting, og man kan rejse på mange måder. Men den bedste måde at holde fri på er da, at grine højt og længe. Så forkæl dig selv og dine kære med billetter og fortæl dem at ‘Turen Går Til Nikolaj Stokholm’

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ’Mit liv som Nikolaj Stokholm’ har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets mest populære og absolut dygtigste komikere. Med sin skæve og legesyge komik formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark.

Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media